Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og vi ser etter mennesker som vil være med å bygge selskapet. Du vil bli utfordret fra dag én og få muligheter som vil motivere og utvikle deg, slik at vi kan realisere ditt potensial. Vi er i sterk vekst og søker flere erfarne medarbeidere som vil være med å bygge selskapet videre. Er Sprint Consulting noe for deg?
En karriere i Sprint Consulting
Stillingsannonse
Summer internship 2018
Vi søker

Vi ser etter mennesker som er grunnleggende kvalitetsbevisste og som alltid har som mål å levere over forventning. Vi er opptatt av å rekruttere kandidater som har en sterk faglig bakgrunn med fremtredende analytiske evner og god forretningsforståelse. Gode resultater fra høyere akademisk utdannelse er dermed viktig for oss, men vi vektlegger naturligvis også den relevante erfaringen du har opparbeidet deg. Vi ser etter personer som liker å spille på lag, er sosiale av natur og som vil være med å bygge et selskap. Du vil bli utfordret fra dag én og få muligheter som vil motivere og utvikle deg, slik at vi kan realisere ditt potensial. En god kandidat for oss er en som viser læringsvilje, engasjement og evne til å gripe eller skape muligheter rundt seg. Hos Sprint Consulting er vi ikke flere enn at hver nye medarbeider har stor påvirkning.

Vi vurderer først og fremst kandidater med konsulenterfaring fra ledende rådgivningsmiljøer eller annen arbeidserfaring innen et av våre satsingsområder. Kandidater som kommer direkte fra studier rekrutterer vi primært via vårt Summer Internship-program.

Vi tilbyr

Sprint Consulting er et konsulentselskap litt utenom det vanlige, der du vil oppleve å få mer ansvar og innflytelse enn hva som er vanlig i større konsulentselskap. Hos oss vil du oppleve at du har mulighet til å påvirke din egen hverdag. I dag er vi rett over 34 ansatte, og det er ingen stor, utenlandsk eier som bestemmer hva vi skal gjøre eller hvilken retning vi skal løpe. Vi fokuserer på høy grad av involvering, også i interne strategiprosesser. Kompetanseutvikling blir individuelt tilpasset alt etter den enkelte medarbeiders behov, men generelt sett mener vi at den beste læringen er erfaringen man tilegner seg på kundeprosjekter og ved intern kompetansedeling og -utvikling.

Vi har et sterkt sosialt miljø i Sprint Consulting, med en god balanse mellom arbeid og fritid, uten at det går på bekostning av leveranseevnen.

Rekrutteringsprosess

Intervjuprosessen hos oss er preget av vårt genuine ønske om å bli bedre kjent med deg som person, og vårt ønske om at du skal bli best mulig kjent med oss. Vi har en omfattende rekrutteringsprosess, både for å forsikre oss om at vi rekrutterer de beste, men også for å sikre at du som potensiell ny medarbeider skal få danne deg et riktig bilde av Sprint Consulting.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker, og tar imot åpne søknader løpende. Responstiden vår kan variere noe da vi legger stor vekt på grundig vurdering av alle kandidater.

Ta kontakt med Marita Sollien hvis du har noen spørsmål, eller send inn din søknad og CV direkte.

Marita Sollien

Siviløkonom fra NHH. Erfaring fra Deloitte.

Marita Sollien

Manager

Ledig stilling

I Sprint skal vi skape muligheter og realisere potensial. Det gjelder for våre kunder, for selskapet og ikke minst for våre ansatte.

Sprint er konsulentselskapet der entreprenørskap møter management consulting. Selskapet består av skapgründere og teknologikonsulenter som hjelper store organisasjoner og innovative oppstartsselskaper med å skape nye muligheter, kraftig vekst og varig forbedring.

Våre faglige satsingsområder videreutvikles løpende for å kunne dekke våre kunders behov, for en kombinasjon av forbedring av det bestående og nyskapning knyttet til forretningsmodeller og nye tjenester. De siste årene har dette medført at vi har satset kraftig på Lean som forbedringsmetodikk samt på ledende innovasjonsmetodikk som design thinking og Lean innovasjon. Vi er blant Nordens klart ledende rådgivningsmiljøer innen disse områdene.

Samtidig brenner vi spesielt for forretningsmulighetene som kan skapes gjennom utnyttelse av ny teknologi. Vi jobber derfor mye med strategi og kommersialisering av spennende teknologier, som kunstig intelligens og maskinlæring, tingenes internett og autonome/selvkjørende biler, samt at vi har et sterkt miljø på blockchain.

Erfaring og personlige egenskaper
Vi ønsker å styrke miljøet vårt betydelig og søker rådgivere som:

 • har 2-5 års erfaring innen Lean, digital forretningsutvikling og/eller innovasjon
 • brenner for ny teknologi og hvordan dette integreres i samfunnet rundt oss
 • har sterk forretningsforståelse og motiveres av å kunne skape reell kundeverdi ved bruk av teknologi knyttet opp mot forretningsmessige mål
 • har høyere utdannelse med svært gode akademiske resultater
 • kan vise til god resultatoppnåelse fra tidligere arbeidserfaring
 • fungerer meget godt i samarbeid med mennesker i alle typer posisjoner hos klient
 • har svært gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk

Vi kan tilby
Sprint Consulting består først og fremst av en samling dyktige mennesker som brenner for å tenke nytt og bidra til å utvikle selskapets klienter. I løpet av få år har selskapet rukket å utfordre de store og velrennomerte aktørene i markedet, og fremstår i dag som et av de mest spennende konsulentselskapene i Oslo. Selskapets operasjon er nå sentrert rundt tre satsningsområder: Lean, digitalstrategi og innovasjon. Vi tilbyr:

 • en spennende hverdag hvor din innsats legges merkes til og hvor du får lov til å gjøre en forskjell
 • et sosialt og godt arbeidsmiljø som er opptatt av gode kundeleveranser, men som samtidig er opptatt av balanse mellom jobb og fritid
 • gode utviklingsmuligheter og svært konkurransedyktige betingelser

Erfaring: Mellom- til seniornivå
Stillingsfunksjon: Rådgiver, konsulent, prosjektleder
Stillingstype: Heltid

Dersom du ønsker å bli vurdert til stillingen, ber vi deg sende fullstendig CV, vitnemål og et kort søknadsbrev.

Ta kontakt med Marita Sollien hvis du har noen spørsmål, eller send inn din søknad og CV direkte.

Marita Sollien

Siviløkonom fra NHH. Erfaring fra Deloitte.

Marita Sollien

Manager

Hva kjennetegner et internship i Sprint?

 • Reelle kundeprosjekter
 • Du er et fullverdig medlem i et team med erfarne konsulenter
 • Stort fokus på læring og tilbakemeldinger
 • Kundekontakt fra dag én
 • Høyt tempo og kvalitet, men du skal også ha et liv utenfor Sprint
 • Varighet 6 – 8 uker, med oppstart i juni
 • 2 – 3 uker ferie i juli

Nysgjerrig på hva årets interns har gjort hos oss i sommer? Les deres summer intern blogg.

Hva kjennetegner en intern i Sprint?

 • Meget gode akademiske resultater
 • Påbegynt mastergrad med spesialisering innen tekniske fag, økonomi, tjenestedesign eller innovasjon
 • Sterke analytiske evner og god forretningsforståelse
 • Svært gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
 • En lagspiller og sosiale person, i tillegg til å ha engasjement og driv utover det vanlige
 • Er grunnleggende kvalitetsbevisst, uredd og har stor arbeidskapasitet

Søknad med utfyllende CV og vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse sendes i én PDF-fil til internship@sprint.no.

Søknadsfrist

Søknadsfristen og prosessen for internship 2018 er nå omme.

Ved spørsmål, ta kontakt med Marita Sollien.

Marita Sollien

Siviløkonom fra NHH. Erfaring fra Deloitte.

Marita Sollien

Manager


Internship sommeren 2016
Sprint har sommeren 2016 hatt tre interns hos seg over en syv ukers periode. Internsene har jobbet med to ulike prosjekter innenfor området Lean innovasjon.

“Jeg opplevde å bli satt på et utrolig spennende innovasjonsprosjekt hvor man fikk stort utløp for kreativitet. Vi som interns ble hele veien oppfordret til å ta initiativ og vi fikk lov til å ta gjøre avgjørelser. En stor fordel med å jobbe i Sprint er at det er et lite og fleksibelt selskap med en fantastisk kultur. Alle sine idéer blir hørt og det er stort rom for forslag og nye idéer. Sprint er et selskap som oppfordrer til innovasjon og som har tett kontakt med flere oppstartselskaper, noe jeg personlig finner svært motiverende. Et summer intnernship i Sprint Consulting er noe jeg ville anbefalt alle som er interessert i et konsulentselskap som kombinerer en uformell kultur med skyhøy kompetanse!” (Sara, intern 2016)

“Det aller beste med internshipet hos Sprint er at man får lov til å jobbe med, og får mye ansvar for, et reelt og spennende prosjekt. Gjennom perioden har jeg fått mye eierskap til prosjektet og følt at det arbeidet jeg har gjort har hatt en betydning – det er veldig gøy! I tillegg har jeg jobbet med mange hyggelig og flinke folk, så den sosiale dimensjonen ved jobben har vært upåklagelig. Jeg har rett og slett kost meg på jobb.” (Julie, intern 2016)

Les dagbøkene til internsene:     Eirik       Sara      Julie

Internship sommeren 2015
Sommeren 2015 hadde Sprint tre interns som i løpet av en syv ukers periode jobbet med tre ulike prosjekter innenfor områdene:

 • kontinuerlig forbedring
 • digitalisering
 • logistikk

Internsene opplevde hverdagen hos Sprint som spennende, morsom og ikke minst krevende. Se hva de selv sier i sitatene og dagbøkene nedenfor:

“Tirsdag og onsdag denne uken var Ingrid og jeg i Stockholm gjennom jobben. Vi dro over for å besøke et kundesenter hos kunden vi jobber for. Det var kun oss to sommerstudenter som dro over. (…) Det var uansett morsomt å få tillit nok til å representere Sprint hos kunde i utlandet” (Martin, intern 2015)

“Denne uken fikk jeg virkelig kjenne på det å sjonglere mellom flere arbeidsoppgaver på en gang. Det gjaldt å kunne endre fokus hundre prosent på et par minutter” (Sindre, intern 2015)

“Inntrykket jeg sitter igjen med etter første uken er at Sprint har et utrolig bra miljø, hvor man i tillegg til å være kollegaer også er gode venner. Alle har vært utrolig imøtekommende fra dag én og det finnes ingen spisse albuer” (Ingrid, intern 2015)

Les dagbøkene til internsene:     Ingrid       Martin      Sindre