Nordic Business Forum Norway 2018

“Building leaders who change the world.” Nordic Business Forum Norway er én av flere større konferanser som blir arrangert i Norden for ledere. Årets konferanse i Oslo 22. januar har tittelen «Lead Lean» og to av hovedforedragsholderne er Eric Ries og Alex Osterwalder – store og kjente navn innenfor innovasjonsfaget. Temaet på konferansen vil omhandle blant annet lederskap, innovasjon og Lean startup-metodikk. Sprint stiller som hovedsamarbeidspartner til konferansen.

Sprint har i flere år jobbet med innovasjon både for oppstartsbedrifter og for store organisasjoner. I de fleste oppdragene våre arbeider vi med Lean startup-metodikk og vi har svært god erfaring med denne arbeidsformen. Vi er entusiastiske over å se at ledende innovasjonsmetodikk nå for alvor begynner å få fotfeste også i etablerte virksomheter her i Norge, og det er derfor vi med stor glede stiller som hovedsamarbeidspartner for Lead Lean-konferansen, hvor noen av verdens ledende tenkere innen innovasjon er samlet.

Eric Ries og Alex Osterwalder

Vi vil arrangere et eget seminar under konferansen hvor vi selv vil presentere flere Lean startup-prosjekter. En av våre større klienter vil fortelle hvordan de jobber med innovasjon hos seg, samt at vi vil gi et eksempel på en «corporate spin off».

På konferansene i Norden deltar over 7500 personer fra mer enn 40 ulike land. Nordic Business Forum-konferansene har vokst til å bli verdenskjente forretningskonferanser og de tilbyr store og kjente foredragsholdere: eksperter og forfattere innen ulike fagfelt, forretningsmoguler, berømte idrettsstjerner og inspiratorer. Arrangørene ønsker at konferansen ikke bare skal være et forretningsarrangement eller en begivenhet, men et fellesskap av mennesker som ønsker å bli inspirert, få nye idéer og som ønsker å bygge verdifulle nettverk.

Andre foredragsholdere som kommer på årets konferanse i Oslo:

Seth Godin, Dan Toma og Anita Krohn Traaseth (flere foredragsholdere blir publisert fortløpende frem mot konferansen)

Er du interessert i å delta på en konferanse hvor du kan mingle med andre forretningsledere og beslutningstakere, som samles til en helspekket dag med presentasjoner fra foredragsholdere i verdensklasse? Les mer om konferansen i Oslo og hvordan du kan kjøpe billetter her.

Se promovideo fra NBF:

Nordic Business Forum Norway